Több mint egy levelező szerver. Az Ön Exchange alternatívája.

A Kerio Connect egy díjnyertes, vezető alternatíva a Microsoft Exchange-el szemben. A Kerio Connect levelező szerver üzleti szintű levelezést, megosztott naptárat és névjegyzéket kínál Önnek. A Kerio Connect támogatja a legtöbb email kliens programot, web böngészőt és mobil eszközt.
A Kerio Connect futtatható Windows, Linux, Mac OS X, VMware és Parallels rendszereken, valamint támogatja a privát és nyilvános felhőben veló használatot is.
Szabadon választott platform.A Kerio az összes elterjedt operációs rendszeren használható.Legyen mobil. Érje el adatait bárhonnan a világon.Robosztus email biztonságosanEmail archíválás könnyedén!Automatikus mentések készítése
Szinkronizálja adatait! A Kerio minden okostelefon rendszert támogat.Ha elveszíti készülékét, lehősége lesz távolról törölni minden adatot róla!Állítsa meg a SPAM levelek áradását!A kerio több mint 14 anti -spam technikát és dupla víruskereső motort tartalmaz.A Kerio könnyen kezelhető, automatikusan is használható, beépített archiváló eszközökkel segíti munkáját. Mentse el majd szükség esetén állítsa vissza adatait, szolgáltatás kiesés nélkül, gyorsan, egyszerűen.